domenica 27 dicembre 2009

Hi5 – Why can’t I see this profile?



Hi5, de ce nu pot sa vad profilul?

Care o fi faza cu aceste profiluri private pe hi


















Inceputul:
Cand era la inceput acest site, si blondele noastre habar n-aveau sa umble prin setari, toate treburile erau bune si frumoase. Poze decente, profiluri completate la fiecare rubrica, puteai sa vezi cine ti-a vizitat profilul s.a.m.d. Doar in asta consta hi5-ul….mi se pare normal.
Iti gasesti prieteni vechi, iti faci altii noi pe aceleasi gusturi ca si tine, mai flirtezi cu vre-o fata, etc.

Invazia hi5-ului de pitzipoance:
Dragi prieteni, habar n-am cine a dat start la acest fenomen….insa a fost ca o infectie de neoprit aparuta spontan.
80% din categoria “females” au inceput sa-si puna poze semi-dezbracate, catzarate pe mese, canapele, proband intreaga garderoba de parca cineva le-a anuntzat ca vine Victoria Secrets sa faca preselectie pe hi5.
De aici si hoarda de cocalari onanisti aparuti ca rezultat, impartind in stanga si dreapta coment-uri de genu: “ce buna esti”, “pooopici”, “beton, da-mi id-u tau” etc.
Apoi in impresii femeile s-au gandit: “bai, asta daca ma uit inapoi la profilul lui o sa zica ca-i dau importanta….asa ca o sa-mi setez profilul sa nu vada nimeni daca am dat o geana”
Si cum femeile sunt de pe Venus, barbatii de pe Marte….la barbati s-a intamplat chiar invers, pentru ca ele sa vada cine le da importanta.
Ca exemplu concret, puteti vedea si voi cand dati de cate un profil al unei fete cu cate 30-40 de mii de views, pe cand baietii abia au cate 300-400.

Si acuma sa-mi spuna si mie cineva care-i logica ??
Isi seteaza profilurile private, ca si cum nu ar vrea sa vada lumea ce poze au….insa au in lista de friends cate 30.000 de indivizi. Isi pun prima poza (avatarul) in bucile goale si se asteapta sa le dea add oameni inteligenti care zic ele: nu vreau doar sa le futa.
Cam prost gandit….specific unei femei fara creier. Daca nu pula va trebuie…atunci ce?

Hi5 in ziua de azi:
Azi cand intru pe hi5, parca le miros profilurile private, de aceea nici nu ma obosesc sa mai dau click. Doar n-o sa te adaug ca “friend” numai pentru ca ai avatar in tanga. Pe mine ma intereseaza si ce muzica asculti, ce filme urmaresti sau ce carti citesti. Logic nu?
Ii las pe obsedatii sexuali si onanisti sa iti dea add si sa-ti aprecieze pozele alea deocheate. (nice pic, nice pic, nice pic)
Unele dintre ele ca sa faca mai multe “views” au descoperit o alta tehnica: isi seteaza doar albumele foto private, iar profilul nu. Suferinta maxima!

Si toate astea de ce?
R: pentru ca nu aveti prea multe-n cap, si incercati sa va mascati prostia cu ce puteti si voi. Unele au cu ce, unele nici pe departe…dar saracele, macar incearca.


Sursa: iocreca.wordpress.com

Nessun commento:

Posta un commento

This is me!!