martedì 25 agosto 2009

Semnificatia sexuala a culorilor..


Traim intr-o lume a vizualului in care impresiile pe care imaginile ni le ofera sunt importante pentru cei mai multi dintre noi. Fie ca suntem sau nu constienti de aceasta, culorile pe care le avem in jurul nostru, ne influenteaza foarte mult starile pe care le avem.

Moda, atat in ceea ce priveste amenajarea ambientala, cat si moda vestimentara dar si arta machiajului folosesc culorile pentru a crea diverse efecte, cat mai atragatoare. Iata de ce, pentru crearea unei ambiante erotice cat mai incantatoare, alegerea culorilor constituie un aspect foarte important. Din ce in ce mai mult, in decorarea locuintelor se folosesc o gama vasta de culori, atat in ceea ce priveste culoarea incaperilor, cat si a luminii si a obiectelor decorative. 

De asemenea, culoarea vesmintelor are un rol foarte mare in a trezi atat in cei ce le poarta, cat si in cei care le privesc, anumite stari, atitudini specifice. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit culorile, aplicandu-le printr-un machiaj adecvat, pentru a fi cat mai atragatoare si cat mai incitante.

O cunostinta mai ampla despre aceste culori ne poate ajuta sa avem o viata sexuala mai intensa , completa si placuta..

Culorile pot spune foarte multe despre o persoana: de la tipul de personalitate, pana la preferintele in materie de sex. Nu spune ca nu ai o culoare preferata. Gandeste-te ce tonuri predomina in garderoba ta, in casa si in lucrurile care te inconjoara si afla ce tip de amant esti.

Culorile preferate definesc personalitatea fiecarui individ, dar si obiceiurile sale sexuale. Sexul in functie de culori poate fi salbatic, pasional, linistit, plictisitor sau nebun. 

Daca vrei sa stii cum este partenerul tau in pat, il poti intreba care este culoarea lui preferata si vei afla imediat ce tip de personalitate erotica ai intalnit.

Culoarea alba..

Persoanele carora le place aceasta culoare sunt foarte romantice, prefera sa faca dragoste si nu sex, intotdeauna intr-o atmosfera cat mai placuta, la lumina lumanarilor, cu uleiuri parfumate si un preludiu foarte lung.Sunt destul de incordate si se gandesc mereu cum sa procedeze pentru a-si satisface partenerul. Au tendinta sa considere actul sexual ca fiind un"lucru murdar".Atunci cand , in cele din urma, ajung la o impartasire a sexualitatii , vor sa se asigure ca totul este curat ca lacrima , sexul fiind precedat si urmat de catre o baie strasnica.Acceptarea "microbilor" erotismului le poate condimenta viata sexuala , facandu-i sa descopere adevaratele placeri ale intimitatii .

Culoarea neagra..

Persoanele carora le place negrul sunt considerate ca fiind enigmatice, misterioase. Atrase de misticism si de latura "mai neagra" a lucrurilor, pot avea inclinatii spre perversiunile sexuale, atingand apogeul atunci cand sunt nefericite sau supuse stresului. Specialistii sustin ca sado-masochistii sunt unii dntre cei care prefera adesea negrul. Pentru a se simti impliniti, ei trebuie sa isi gaseasca parteneri care sunt , de asemeni , adepti ai culorii negre.

Culoarea portocalie

Portocaliul este culoarea preferata a celor care vad dormitorul ca pe o scena, ei fiind actorii principali. In ceea ce priveste actul sexual, scopul principal este satisfactia personala. 

Adora preludiile lungi, cu soapte si lumini difuze. Niciodata nu vor recunoaste ca nu au atins apogeul actului sexual. Sunt in pericol de a deveni frustrati si nemultumiti. Partenerii potriviti pentru astfel de persoane nu trebuie sa vada sexul intr-un mod limitat (satisfactie sexuala=orgasm) , ci sa le impartaseasca placerea izvorata din fiecare moment al actului de a face dragoste. 

Culoarea rosie...


Cei care prefera aceasta culoare sunt adevaratii cuceritori. Odata "aprinsi", flacara pasiunii lor se stinge destul de greu. Sunt in stare sa dea sexului noi dimensiuni, folosindu-si imaginatia in explorarea placerii sexuale. 

Cand doi parteneri "de rosu" se intalnesc, totul in jurul lor ia foc. Experimenteaza absolut orice si au tendinte de agresivitate.  Gandeste-te de doua ori inainte de a te aventura intr-o relatie cu o persoana "de rosu". Va fi o adevarata provocare sa ii faci fata!

Culoarea galbena..

Persoanele carora le place galbenul ar trebui sa fie atente, pentru ca au tendinta sa puna satisfacerea partenerului mai presus decat propriile dorinte sexuale. Nu ar lansa niciodata o propunere indecenta, dar nici nu ar refuza una, daca partenerul este unul atragator. Par mai mult preocupati sa satisfaca fantezii, decat sa se preocupe de fericirea personala.


Culoarea verde

O culoare a celor inocenti , care nu si-au explorat aproape deloc sexualitatea si care pot fi , uneori, recunoscuti datorita politetii exagerate care ii insufleteste si a conformarii docile fata de normele sociale.Partenerul ideal pentru astfel de persoane poate fi fie cineva a carui mare experienta sexuala se impleteste cu o reala afectiune , fie cineva aflat , de asemenea , sub semnul culorii verzi , impreuna cu care poate porni in explorarea febrila a drumurilor misterioase ale senzualitatii.

Culoarea albastra

Albastrul caracterizeaza oamenii senzuali, usor excitabili , cu o personalitate puternica , a caror magie erotica ii face sa fie extrem de doriti.Pentru ei , jocul subtil al dragostei este ridicat la rangul unei arte ramase de neuitat pentru fericitii parteneri pe care si-i aleg.Atunci cand se casatoresc tarziu , tovarasul lor viata are sansa de a se delecta din izvorul unei sexualitati nesfarsite.

Culoarea violet

O culoare specifica celor care se cred prea sofisticati pentru a mai fi fascinati de senzatiile sexului salbatic.Pentru a gusta din placerile genuine ale senzualitatii, ei trebuie sa isi lase deoparte cerebralitatea si sa se dedice trairii pure.



Culoarea roz 

Rozul marturiseste despre oameni care nu au ajuns inca la o adevarata maturitate sexuala.Ei sunt captivati numai de jocurile erotice prealabile sexului, flirtul fiind activitatea lor preferata.Atunci cand ajung in pragul unei relatii serioase , evadeaza fara a se mai uita in urma , lasandu-si potentialii parteneri nelamuriti si confuzi.Singura lor sansa de a trai placerea erotica consta in parcurgerea drumului spinos care duce catre maturitate.



Culoarea maro (castaniu)

O culoare apreciata de persoanele pline de sensibilitate si caldura sufleteasca.Perceperea dorintei sexuale a partenerului este , pentru ele , la fel de importanta ca si satisfacerea sexuala a acestuia.Rareori vei auzi o astfel de persoana declarand cu fermitate "Te iubesc".Aceasta , pentru ca prefera sa isi transmita afectiunea prin dezlantuiri pasionale mai mult decat graitoare.


Nessun commento:

Posta un commento

This is me!!